به گزارش میراثآریا، جلال عباسی معاون سرمایهگذاری میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران با اعلام این مطلب افزود: از این میان ۴۵ بسته و فرصت دولتی مربوط به اراضی دولتی و ۴۵ بسته دیگر در بخش خصوصی و دولتی که شامل شهرداریها، دهداریها و بخشداریها نیز در برمی گیرد، تبدیل شده است.
معاون سرمایهگذاری استان تهران تصریح کرد: با این بستههای سرمایهگذاری چیزی بین ۱۰ تا ۱۵ هزار فرصت شغلی جدید در عرصه گردشگری ایجاد میشود. که حجم سرمایه گذرای این بستهها ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده و دراین صورت میتوان ایجاد زیر ساخت و مصادیق گردشگری را داشته باشیم.
عباسی تأکید کرد: بازدیدکنندگان و سرمایهگذاران حرفهای جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با سرچ QR کد مربوط به این بستهها در سطح روستاهای استان تهران دسترسی پیدا کنند. امسال و در این نمایشگاه ما میتوانیم به یک تفاهم اولیه برسیم و بعد مراحل آتی آن را طی کنیم.
معاون سرمایهگذاری استان تهران اذعان داشت: این بستهها در پرتال اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران بارگذاری شده و لوح فشرده کتابچه و فلشهایی آماده کردهایم که در نمایشگاه به علاقمندان ارائه میشود.
عباسی درخصوص موانع و مشکلات این حوزه گفت: فرصتهای سرمایهگذاری در استان تهران فراخور اهمیتی که دربحث ارزش واقعی که زمینهای دولتی و غیر دولتی دارند، راهبردی و بهرهبرداری آنها سختتر از سایر استانها است. ما این است که دستگاههای مختلف بتوانند به راحتی این اراضی را به گردشگری اختصاص دهند.
او افزود: اخذ مجوزها مشکل دیگر ما در امر سرمایهگذاری گردشگری است. دریافت استعلامات منابع طبیعی، محیط زیست و.... به کندی صورت میگیرد. همچنین همراه استفاده از این بستهها ما نیازبه بیش از ۶۰۰۰میلیار تومان تسهیلات حمایتی از بانکها داریم تا بتوانیم این بخش از سرمایه را از بخش خصوصی و دولتی جذب کنیم.
معاون سرمایهگذاری میراث استان تهران با تأکید براینکه سرمایهگذاری فقط در حوزه گردشگری نیست تصریح کرد: سرمایهگذاری بین سه بخش میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی میتواند رونق این صنایع را در استان تهران به ارمغان بیاورد.
انتهای پیام/
نظر شما